Emmericher Straße 60
D-47533 Kleve, DUITSLAND
Telefoon : 0049 -(0)2821-79410
mbh-kleve > Kozijnen > galeryGaleriegalery

Kozijnen en deuren voor nieuwbouw,ombouw en renovatie.

MBH Kleve biedt met FINSTRAL kozijnen en deuren voor al uw wensen een passende oplossing. Wij bieden u veel verschillende varianten aan in kozijnprofielen, kozijnevormen, structuren, kleuren en extra kozijn mogelijkheden. U heeftde vrije keuze in welk materiaal u uw kozijn wenst kunststof, aluminium of kunststof gecombineerd met aluminium. Voor u zijn er veel voordelen in nieuwbouw, ombouw en renovatie.

Isoleren en stookkosten besparen

Goede isolering leidt tot besparing in de stookkosten in de winter en werkt verkoelend in de zomer. De door MBH Kleve aangeboden FINSTRAL kozijnen onderscheiden zich door het speciale insolerende glas. Als standdaard glas wordt een isoleerden glas met een waarde van Ug 1,1 W/m²K gebruikt.

Bescherming en veiligheid

Door het 2 punts veiligheidsbeslag, massieve sleutelhuis en de verzekerde bevestiging van het beslag met staalprofielen in de standaard uitvoering wordt het forceren van een raam al een zeer lastige klus.

De standaard hoge beveiligingsuitrusting voor de kozijnen en ramen zijn zo gemaakt dat het forceren van raam en kozijnen ernstig bemoeilijkt wordt en is uitbreidbaar tot beveiligingsklasse 2 (Duitsland).

Betere beschutting tegen zon en hitte

Autogas Zentrum Kleve - Fenster von MBH Kleve
Autogas Zentrum Kleve - Fenster von MBH Kleve

 

Met de speciale zonne ramen kan zowel warmte isolatie als zonne bescherming gecombineerd worden. Een teveel aan zonnelicht en warmte van buitenaf wordt gefilterd en gereflecteerd. Voor een individuele regeling van licht en energie inval bestaat er de mogelijk om een raam te nemen met geïntegreerde zonne reflecterende jalouzie.

 

 

Galeriegalery